Τι σημαίνει Free camping και τι χρειάζεσαι

Το Free camping δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη και συναίσθημα. Ξεκινάς με αυτήν την σκέψη για να μπορέσεις να οργανωθείς εσύ και η παρέα σου. Υπάρχουν 2 εναλλακτικές: ή το ψάχνεις μέσω forum, γνωστών ακόμα και σελίδων, για το που θα μπορούσες να στήσεις σκηνή χωρίς να έχεις θέματα με το νόμο ή ξεκινάς ανοίγοντας τον χάρτη ή ακόμα και τυφλοσούρτη και όπου σε βγάλει. Αν είσαι πιο ελεύθερο πνεύμα και σου αρέσει να ανακαλύπτεις αλλά είσαι και της δράσης, τότε σου προτείνω να κάνεις το δεύτερο για να έχεις να λες ιστορίες στα παιδιά σου.

Ξεκινάς λοιπόν να συγκεντρώνεις πράγματα, που θα χρειαστείς όπως: Φορητή τουαλέτα ή μικρά φτυαράκια για να θάβεις τα κατορθώματα σου. Να έχετε ένα σταθερό σημείο και να το μαρκάρετε έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.
Συλλέκτης νερού ((γύρω στα 4-5 λίτρα την ημέρα ανά άτομο για πόσιμο αλλά και άλλες χρήσεις).
Μεταλλικά αντικείμενα φαγητού (δεν θέλουμε πλαστικά σε θάλασσας, ακτές και πεδιάδες), γκαζάκι για μαγείρεμα (με προσοχή η χρήση του. Επίσης η ξηρή τροφή και οι κονσέρβες θα βοηθήσουν).
Για τον ύπνο υπνόσακο, στρώμα, σεντόνια, ζεστά ρούχα. Θα βοηθήσει να έχετε κάποια μεγάλα υφάσματα για να μπορείτε να έχετε σκιά και δροσιά τα πρωινά.
Για το να παραμένεις καθαρός, να πάρεις βιοδιασπώμενα προϊόντα (σαμπουάν και σαπούνια), όπως μια καλή λύση είναι το πράσινο σαπουνάκι.
Σίγουρα κάποιο κιτ Α’ βοηθειών, σουγιαδάκι πολλών χρήσεων, σκοινί.
Για την φύλαξη του φαγητού, αν είστε κοντά σε θάλασσα, τότε μπορείτε να βάλετε μέσα στο νερό, μπουκάλια νερό για να τα διατηρεί φρέσκα και όσο πιο δροσερά γίνεται.

Δεν εγκαταλείπετε την σκηνή σας με προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας. Σε περίπτωση που έχετε στήσει μόνη σας, να μην είστε σε εμφανές σημείο ή προτιμήστε να είστε κοντά σε άλλους κατασκηνωτές.

Χαρείτε την φύση, απολαύστε αυτό το δικαίωμα και την ευκαιρία και μην αφήσετε τα σημάδια σας τριγύρω.

Related posts

Tips for travelers & passengers: Δικαιώματα επιβατών

Ανακαλύψτε το Couchsurfing

Γνωρίστε το Airbnb

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More