Ταξίδι στην Φολέγανδρο! Πάρτε μια γεύση

Η Σάντρα Κρακίτσιου, δίνει ακόμα μια φορά υλικό στον μικρό κάστορα Mr. Evans & μας μεταφέρει στην Φολέγανδρο (Folegandros), μέσα από το φωτογραφικό της αρχείο!

Όμορφη που είναι η Φολέγανδρος… μπορεί να θεωρείται ξερό-νήσι αλλά όχι δεν ένιωσα κάτι τέτοιο στα σοκάκια της χώρας.. παντού γλάστρες με βασιλικούς νυχτολούλουδα και μοκαμβίλιες…σε σχέση με άλλα νησιά η διαμονή είναι λίγο ακριβή… αλλά για μένα αξίζει.. γιατί μπορείτε κάλλιστα να μην πάρετε αμάξι άρα να γίνει η απόσβεση των χρημάτων σας. Υπάρχει λεωφορείο που σας πάει σχεδόν σε όλες τις παραλίες και καραβάκια επίσης…εάν δεν έχετε θέμα με τους στενούς δρόμους τους γκρεμούς και τα γαϊδουράκια που ίσως σας κόψουν για λίγα λεπτά την κυκλοφορία, είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία να χρησιμοποιήσετε αυτό το μέσον!!

Καλό φαγητό και φυσικά μην ξεχάσετε την επίσκεψη στην παναγία με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από άλλα μέρη….
Καλό σας ταξίδι!!!

 

Από την Φολέγανδρο με αγάπη.

“Αν θέλετε να διαβάζετε και τις δικές σας ιστορίες ή ταξίδια μέσα από το blog μας, επικοινωνήστε μαζί μας και μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Mr. Evans

Related posts

Μάλτα: Ένας όμορφος κοντινός προορισμός

3 μέρες στην Κρακοβία με στόχο το Άουσβιτς

Ο Mr. Evans συνιστά μια απόδραση στη Σάμο.

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More