Naples – Positano: Χρώμα, γεύσεις και εικόνες

Η Σάντρα, είναι μια σταθερή αξία πλέον και έχει αρκετό υλικό που μας γεμίζει το μάτι. Αυτήν την φορά μας ξεναγεί σε δυο προορισμούς, όπως τη Νάπολη (Naples ) & το Positano. Και πάλι στην Ιταλία, με τα χιλιάδες χρώματα, κομμάτια ιστορίας και γεύσεις που θα τρελάνουν τον ουρανίσκο.

Είναι 2 σημεία (που έχουμε γράψει και εμείς για αυτό), που θεωρούνται in καλοκαιρινοί προορισμοί.

Napoli

Ταξίδεψα στην Ιταλία το 2016, όπου και επισκέφτηκα ακόμα 2 μέρη πριν την αποχαιρετήσω.
Βρέθηκα να ξεσκατάρω φωτογραφίες, αναμνήσεις από ένα ταξίδι που μόνο θετικά στοιχεία μπορούσα να πάρω. Λίγα πράγματα θυμόμουν έντονα όμως.
Ανοίγοντας τον φάκελο με τις φωτογραφίες, έτσι με έναν μαγικό τρόπο τελικά, ήξερα ποια θα είναι η επόμενη από αυτόν το προορισμό.

Αυτό που είχε τραβήξει την προσοχή μου, από την πρώτη κι όλας ώρα, ήταν οι κόρνες από τα μηχανάκια που πηγαίναν σαν τρελά, σαν κάποιοι να τα κυνηγούσαν!

Πόλη με πολλά κάστρα και όμορφα σοκάκια. Σας προτείνω να επισκεφτείτε τις κατακόμβες που θα συναντήσετε κεντρικά της πόλης.

Positano-Amalfi

Αν θέλετε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή, τότε σας προτείνω να ταξιδέψετε μέχρι το Positano-Amalfi. Μπορείς να νοικιάσεις κάποιο αυτοκίνητο ή να πάρεις τοπικό λεωφορείο.
Μία διαδρομή με καταπράσινα βουνά, τα οποία καταλήγουν στη θάλασσα που θυμίζουν Ελλάδα!!
Αν θέλετε να δοκιμάσετε καλό φαγητό, κατά την γνώμη μου να κάνετε κράτηση στο ξακουστό εστιατόριο sorbillo, όπως επίσης να φάτε παγωτά με πολύ ιδιαίτερες γεύσεις!!

Related posts

Μάλτα: Ένας όμορφος κοντινός προορισμός

3 μέρες στην Κρακοβία με στόχο το Άουσβιτς

Ο Mr. Evans συνιστά μια απόδραση στη Σάμο.

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More