Μάλτα: Ένας όμορφος κοντινός προορισμός

Η Μάλτα γίνεται και πάλι προορισμός στο travelblog του αγαπημένου κάστορα Evans και αυτό μας ευχαριστεί γιατί είναι  από τη στήλη αναγνωστών! Αν θέλει ένα κοντινό και οικονομικό ταξίδι, τότε ακολούθα την πρόταση της Σάντρας.

Είστε έτοιμοι για το ταξίδι;

Μαλτα : ένας προορισμός πολύ όμορφος κοντινός και οικονομικός ! (70 ευρώ /ημερα 4στερο ξενοδοχείο ).
Βρίσκεις απευθείας πτήσεις από Αθήνα, αν αυτό θέλεις. Και γιατί να χάνεις χρόνο;
3-4 διανυκτερεύσεις για περίοδο Φθινοπώρου – Άνοιξης νομίζω αρκούν για να επισκεφτεί κάποιος την Μάλτα,  την χώρα της γάτας όπως λένε !! Δεν είδαμε ούτε μια στον δρόμο! Σίγουρα όμως θα την δεις στην πηγαίνοντας προς Valletta, αφού είναι γεμάτο μικρά σπιτάκια. Να ήταν το πάρκο των γατιών;

Φοβερά φιλόξενοι άνθρωποι και ευγενικοί, πολύ καθαροί και οι δρόμοι χωρίς καμία λακκούβα !!! (Ναι μας έκανες ΤΟΣΟ εντύπωση).

Οδηγούν ανάποδα, τα λεωφορεία κ ταξί είναι τα βασικά τους μέσα ! Μικρές αποστάσεις οπότε δεν χρειάζεται να νοικιάσετε αμάξι !

Αξίζει να επισκεφτείτε την Valletta την Mdina-Rabat ( έχει κρατήσει όλη την παλιά αρχιτεκτονική και σε ταξιδεύει σε άλλους χρόνους ) !

Εμείς επισκεφτήκαμε κ το ψαροχώρι marsaslock για να φάμε ψάρια. Το καλύτερο μέρος για φαγητό είναι το Yana’s μέσα στην Mdina ( ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση )και για κρασάκι το 505 στην περιοχή του st Julian.

Το καλοκαίρι σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το χωριό του Ποπάι και να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά στο βόρειο μέρος του νησιού !!

Καταλληλο και για οικογένειες !!

Καλό σας ταξίδι, από την Σάντρα Καρακίτσιου!!!!

Related posts

3 μέρες στην Κρακοβία με στόχο το Άουσβιτς

Ο Mr. Evans συνιστά μια απόδραση στη Σάμο.

Hello & goodbye Corona. 5 days at Ikaria island!

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More