Από το Morocco με αγάπη.

Η Σάντρα Καρακίτσιου ταξίδεψε στο Marocco και μοιράστηκε την εμπειρία αλλά και τις εκπληκτικές φωτογραφίες της, με τον Mr.Evans!
Την ευχαριστούμε πολύ!
Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μέσα από την ιστορία της;

Morocco….

Χρώματα, ήλιο, παζάρι, κόρνες, όαση, έρημος, καμήλες, ραμαζάνι, μούρα, τραγούδια, εικόνες…στιγμές.
Ένα ταξίδι που νομίζω όποιος δεν έχει πάει, θα ήθελε, και όποιος πήγε, έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένας προορισμός που κατά την γνώμη μου πρέπει να συνδυαστεί με μία νύχτα διαμονής στην έρημο (καλύτερα να κλείσετε μέσω group και όχι με δικό σας αυτοκίνητο)… εκπληκτική η ανατολή από την έρημο.

Εμείς πήγαμε μήνα Μάιο όπου είχε το ραμαζάνι. Αξίζει πιστεύω τέτοια εποχή γιατί είναι μοναδική εμπειρία, ενώ κρύβεται ο ήλιος να ακούς από τα μεγάφωνα σε όλη την πόλη αυτήν την ιδιαίτερη ψαλμωδία.

Τα εστιατόρια είναι όλη την ημέρα ανοιχτά οπότε δεν έχετε πρόβλημα ως προς αυτό. Επίσης, προτείνουμε να μείνετε σε καταλύματα τα λεγόμενα παραδοσιακά “Ryad” που βρίσκονται στην παλιά πόλη του Μαρόκου. Να προσέχετε γενικά τα προσωπικά σας αντικείμενα αλλά όπως σε οποιαδήποτε άλλη πόλη. Να έχετε κατεβάσει χάρτες gps καλύτερα (πολλοί θα σας προσφέρουν βοήθεια αλλά μετά θα ζητάνε και φιλοδώρημα- γενικά να το αποφύγετε ειδικά εάν είστε γυναίκες) και σίγουρα να κάνετε παζάρια!!!καλό σας ταξίδι….!!!

Related posts

Μάλτα: Ένας όμορφος κοντινός προορισμός

3 μέρες στην Κρακοβία με στόχο το Άουσβιτς

Ο Mr. Evans συνιστά μια απόδραση στη Σάμο.

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More