Ο Mr. Evans ζωγράφισε το δικό του κεραμικό στο Γη Art

Σε μια γωνιά της Αθήνας κυριολεκτικά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Πετραλώνων, βρήκαμε ένα αγαπημένο μέρος που μπορείς όχι μόνο να βρεις το δώρο που θέλεις αλλά και να βάλεις κυριολεκτικά μια πινελιά από εσένα. Το Γη Art (Yi art) γεννήθηκε λίγο πριν να κλείσει το 2019, από την εξαιρετική Ιωάννα Παπουλή και την Πηνελόπη Τρίπατζη.

Ο χώρος δημιουργήθηκε για να παρουσιάζονται διάφορα κεραμικά σκεύη που φτιάχνει η Ιωάννα και στην συνέχεια για να βρίσκεις εσύ το ιδιαίτερο δώρο που θέλεις να χαρίσεις. Τα σχέδια όλα μοναδικά και αν θελήσεις παραγγελία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της.

Θα βρεις κούπες, μπολ, ποτήρι μπίρας, πιάτα, διακοσμητικά, κουμπαράδες έως και σκουλαρίκια.

Τι το κάνει ξεχωριστό;

Μέσα από αυτό, μπορείς να επιλέξεις το αντικείμενο που υπάρχει ήδη έτοιμο και να το ζωγραφίσεις εσύ! Τέλειο; (Να ξέρεις πως είναι ο πρώτος χώρος στην Ελλάδα που κάνει κάτι τέτοιο).
Αυτό σημαίνει πως κάποια δώρα γίνονται όντως προσωπικά και εμείς το λατρεύουμε αυτό.

Επιλέξαμε ένα μπολ για το πρωινό μας (που θα κληρωθεί σαν δώρο στο κοινό) και με αρκετή υπομονή καθίσαμε να το σχεδιάσουμε (πάνε χρόνια που πιάσαμε μολύβι για να βγάλουμε σχέδιο). Δεν είναι κάτι εύκολο, είναι όμως τόσο παραγωγικό που σε ηρεμεί. Βάλαμε τη ποδιά μας, πιάσαμε μολύβι (εμάς μας βοήθησε να κάνουμε ένα προσχέδιο πρώτα σε χαρτί) και τα χρώματα που θα χρησιμοποιούσαμε. Φάγαμε κουλουράκια που μας κέρασαν, ήπιαμε το τσαϊ μας και ακούσαμε μουσικούλα (τύχαμε σε αγαπημένους Queen) και αφεθήκαμε για κανα 2ωρο.

Τα κορίτσια θα σου εξηγήσουν την διαδικασία, τα χρώματα, ακόμα και τον χρόνο ψησίματος που χρειάζονται πριν το παραλάβεις.

Όλα τα αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά, να πλυθούν ακόμα και να μπουν σε φούρνο μικροκυμάτων.

Περισσότερα λόγια από τους ίδιους:

Επισκέψου την σελίδα του ΓΗ Art και δες το πρόγραμμα που έχει, έτσι ώστε να κλείσεις ραντεβού για την επίσκεψη σου, στην περίπτωση που θες να ζωγραφίσεις.

Να σε ενημερώσουμε τέλος, πως πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και μαθήματα κεραμικής (αν θες να καλμάρεις τα νεύρα σου και να βρεις μια ηρεμία, μια ισορροπία) στο χώρο, οπότε μείνε συντονισμένος.

Related posts

Ο Mr. Evans σε ξεναγεί στο Φρούριο Φορτέτζας, του Ρεθύμνου

Edinburgh Castle: Τα κανόνια που βαρούν ακόμα στο κάστρο

Χανιά: Ένα χειμωνιάτικο τοπίο από την Πλάκα έως την Αλμυρίδα

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More