Ο Mr. Evans ασπάστηκε το VeganNation

O Mr, Evans πήγε στο κέντρο της Αθήνας, περπάτησε έως το μοναστηράκι και βρέθηκε έξω από το VeganNation.

O Mr, Evans είναι εκείνος ο κάστορας που θα δοκιμάσει πολλές γεύσεις, θα περιπλανηθεί μέχρι να βρει αυτό που του ταιριάζει και δεν θα φοβηθεί να πάει σε κάτι “νέο”. Τα εισαγωγικά μου ζήτησε να βάλω επίτηδες και αυτό γιατί στην χώρα μας οι νέες τάσεις, μόδα, γεύσεις, ιδεολογίες, άνθρωποι, πάνε και έρχονται ή τώρα ανακαλύπτονται. Κάπως έτσι και στην περίπτωση του φαγητού και συγκεκριμένα του Veganισμού.

Μην φοβάστε φίλτατοι, δεν πρόκειται περί θρησκείας (ναι το ακούσαμε και αυτό), δεν πρόκειται περί ομάδας πόλο ή κάποιας σκοτεινής δύναμης. Αφορά την γεύση, το φαγητό και την παραγωγή δίχως ζωικά προϊόντα. Όλοι αναρωτιόμαστε πως τρέφονται οι άνθρωποι πέρα από το κρέας, αλλά δεν δοκιμάζουμε μέχρι να μας το φέρουν στο πιάτο. Αν έχετε διαβάσει, σε πολλά από τα ταξίδια μας ανά την Ευρώπη, προσπαθήσαμε να βρούμε φιλικά εστιατόρια ως προς χορτοφάγους – vegan, όπου σε αυτό μας βοήθησε πολύ και το application του Happy Cow.


Ο μικρός μας δοκίμασε σουτζουκάκια από φάκες & sugar free base cheesecake.

Η αλήθεια είναι πως, εφόσον ψάχνω την δική μου τροφή, παίρνω μαζί μου και τον δύσμοιρο παμφάγο Mr. Evans, γιατί ένα παιδί πρέπει να τα δοκιμάζει όλα. Αν και πλέον στην Αθήνα, θα βρεις περισσότερες επιλογές για έναν vegan, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα είναι φιλικά και στην τσέπη σου. Είχα ακούσει πολλά δεν σας κρύβω για το VeganNation, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου και να το δοκιμάσω με όλες τις αισθήσεις μου (καλά όχι όλες…).

Ένας μικρός φιλικός χώρος στην Ερμού, που θα σε κάνει να τα δοκιμάσεις όλα. Από γλυκά, πίτες, smoothies έως και κυρίως γεύμα. Μπορείς να το ονομάσεις vegan bar, γιατί μπορείς να επιλέξεις αν θα το πάρεις πακέτο ή αν θα καθίσεις στον μικρό εσωτερικό του χώρο. Ο Βασίλης θα σε βοηθήσει με το μενού, θα κάνει προτάσεις και θα προσφέρει φρέσκο φαγητό.

Θα δεις αρκετά να ετοιμάζονται εκείνη την ώρα, χυμοί, γλυκά από τσίζκεϊκ έως brownies και σούσι, καθώς η κουζίνα δεν απέχει πολύ και φυσικά έχει τζαμαρία όπου μπορείς να δεις και την παρασκευή. Οι τιμές είναι οι καλύτερες που έχω βρει στο είδος και το τέλειο είναι πως κάνει delivery στην Αθήνα, με ποδήλατο φυσικά.

Related posts

Ο Mr. Evans σε ξεναγεί στο Φρούριο Φορτέτζας, του Ρεθύμνου

Edinburgh Castle: Τα κανόνια που βαρούν ακόμα στο κάστρο

Ο Mr. Evans ζωγράφισε το δικό του κεραμικό στο Γη Art

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More