Beach Bar Roulis. Ταξίδεψε στο Άδελε του Ρεθύμνου

Ψάχνεις Beach Bar και δεν ξέρεις που να πας;  Σου προτείνουμε το Beach Bar Roulis!

Αν βρεθείς στην Κρήτη και ο δρόμος σου πέσει στο Ρέθυμνο, τότε μην φοβηθείς να περάσεις από το Άδελε. Το Άδελε έχει υψόμετρο 75 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 35,355320299 και γεωγραφικό μήκος 24,5579148169.  Από την πόλη του Ρεθύμνου απέχει μόλις 10-15′ όπως και από τον εθνικό δρόμο Ηράκλειο-Ρέθυμνο.

Μπορείς να γυρίσεις τα μαγαζιά και να ξαποστάσεις στην παραλία του. Συγκεκριμένα σου προτείνω να επισκεφθείς το Beach Bar Roulis, όπου από το πρωί θα βρεις πλούσιο πρωινό, γεύμα με απίθανες σαλάτες και ότι ποθεί η ψυχή σου και καθώς το ηλιοβασίλεμα θα αφήνει πίσω του χρώματα μαγευτικά, να χαλαρώσεις στο deck και να πιεις το ποτό σου.

Αφέσου στην αιώρα που θα βρεις, χαλάρωσε δίπλα στην θάλασσα ή στην πισίνα, δες το ηλιοβασίλεμα και το βράδυ μέτρα τα αστέρια.

Αν έχεις μικρά παιδιά, τότε μπορείς να τα αφήσεις να παίξουν στην πισίνα που παρέχει το μαγαζί.
Θα βρεις τουρίστα από κάθε χώρα, θα ακούσεις όλες τις γλώσσες και στο τέλος θα σου πουν πως εδώ είναι το σπίτι τους…

Εξυπηρέτηση, γεύση και αναμνήσεις που θα σου χαρίσουν οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό. Φήμες λένε πως αν πας μια φορά, πάντα κάτι θα σε τραβάει πίσω.

Αν είσαι τυχερός, μπορείς να ζήσεις από κοντά την μαγεία της κρητικής φιλοξενίας, να κάνεις φίλους αλλά και να ζήσεις ένα κρητικό γλέντι στο χώρο του μαγαζιού.

 

Related posts

Ο Mr. Evans σε ξεναγεί στο Φρούριο Φορτέτζας, του Ρεθύμνου

Edinburgh Castle: Τα κανόνια που βαρούν ακόμα στο κάστρο

Ο Mr. Evans ζωγράφισε το δικό του κεραμικό στο Γη Art

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More