Ο Mr. Evans βρέθηκε στο ‘Ripley’s Believe It or Not’ του Wisconsin Dells

Για όσους δεν γνωρίζουν και δεν μας έχουν διαβάσει, να πούμε πως το 2013, ταξιδέψαμε έως την Αμερική με σκοπό το Chicago. Δεν μπορείς να μείνεις μόνο εκεί, έτσι μας δόθηκε η αφορμή να πάμε για 2 ημέρες στο Wisconsin Dells. Κάτι που δεν γνωρίζαμε, αλλά ευτυχώς μας ενημέρωσε η παρέα που είχε τον ρόλο του ξεναγού, είναι πως εκεί βρίσκεται το μουσείο ‘Ripley’s Believe It or Not‘. Γενικά η περιοχή του Wisconsin θεωρείτε ένα μεγάλο θεματικό πάρκο, ιδανικό για διακοπές με την οικογένεια

Ένα έξτρα info για την περιοχή, είναι πως πολλά σημεία ανήκαν σε οικογένειες Ινδιάνων, όπου και πλέον έχουν πολλά δικαιώματα. Μπορεί οι Αμερικάνοι να μην το χαίρονται ιδιαίτερα, εμείς πάλι ακόμα χειροκροτάμε για αυτό το κατόρθωμα τους!

Ήταν εκείνη η εκπομπή που ξεκίνησε το 1983 και κάποια επεισόδια του προβάλλονται έως και σήμερα. Έδειχνε τα πιο περίεργα ανά τον κόσμο, είτε το πιστεύεις πως υπάρχουν, είτε όχι. Θα σου δώσω μια γεύση προς το τέλος του άρθρου όπου μπορεί να θυμηθείς και κάτι.

Δυστυχώς το φωτογραφικό υλικό είναι πάρα πολύ φτωχό πρώτον γιατί είχε ελάχιστο φωτισμό έτσι ώστε να διατηρούν αυτήν την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και δεύτερον γιατί πραγματικά ήθελα να χαζέψω σε όλα, από το να κάθομαι να τραβάω κάδρα.

Ripley’s Believe It or Not

Για να επισκεφθείς το μουσείο, βασικό είναι να βρίσκεσαι στο Wisconsin Dells. Από εκεί και πέρα, θα το συναντήσεις στον κεντρικό δρόμο, δίπλα από Haunted houses και θα πληρώσεις στην είσοδο 17 δολάρια.

Αποτελείτε από 3 ορόφους και περιλαμβάνει 11 galleries. Για να ανέβεις σε κάθε όροφο θα πρέπει να περάσεις μέσα από ψυχεδελικά τούνελ, για να “αλλάξεις” διάσταση και χρονολογία.

Εκεί θα βρεις τις πιο περίεργες συλλογές. Illusion παιχνίδια, κάδρο από ψωμί, κυνήγι μαγισσών ή βρικολάκων, τα μικρότερα ή τα μεγαλύτερα κρανία που βρέθηκαν, πτώμα γοργόνας, διάφορα trivia ανάλογα στην θεματολογία που βρίσκεσαι και πάρα πολλά άλλα που ίσως σε βοηθήσουν τα videos παρακάτω, για να το βάλεις στόχο.

Βέβαια από την περίοδο που το επισκέφτηκα, έχουν προστεθεί και άλλα σημεία με έξτρα κομμάτια του μουσείου.

Αν είσαι από εκείνους που τους αρέσουν τα spooky και τα περίεργα, αν σου αρέσει να μαθαίνεις και να μπλέκεσαι σε περίεργες καταστάσεις, τότε σίγουρα είσαι ένας από εμάς, ένα beaver o ταξιδιώτης!

Related posts

Bachelor’s Grove Cemetery – Midlothian | Το παλαιότερο νεκροταφείο στην κομητεία Cook

Mount Carmel Catholic Cemetery: Επίσκεψη στον Al Capone

Στους δρόμους του Chicago (Σικάγο), ψάχνοντας τον Al Capone

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More