2 Ημέρες στο Wisconsin Dells. Ηνωμένες πολιτείες here we come #1

Wisconsin Dells:

Γνωρίζατε πως ένα από τα πρώτα ταξίδια που έκανε ο μικρός Mr. Evans ήταν και αυτό το υπερατλαντικό; Αυτό συνέβη το 2013 όπου και ξεκίνησε για το Chicago Illinois (θα δείτε σχετικό post σύντομα), όπου ωσάν νέος Κολόμβος -Όχι κύριε, δεν είμεθα πρωτόγονοι και βάρβαροι – ανακάλυψε την Αμερική, μήνα Οκτώβρη, στον άτακτο εκείνο μήνα του Halloween και κατέληξε στο Wisconsin Dells.

Κατάφερε να ξεπεράσει 12 ώρες ταξίδι, συν μια στάση Λονδίνο με την εταιρεία Lufthansa (μα να μην έχει η ryanair; Inside joke) και χωρίς να πάθει τζετλαγκ. Anyway, η ευκαιρία για το Wisconsin Dells, δόθηκε όταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι θέλησε να τον πάρει μαζί του, έτσι για γούρι και για αλλαγή.

Η διαδρομή από το Chicago έως και το Wisconsin Dells ήταν σχεδόν 3 ώρες και 30 λεπτά.

Να σας πω πως το Wisconsin Dells θεωρείται ένα από τα σημεία διακοπών και εξοχής για πολλούς Αμερικάνους ή πρωτευουσιάνους, και για αυτό είναι γιομάτο θεματικά πάρκα, extreme sports, adventures rooms, διαδραστικά κτίρια με διάφορα καλούδια όπως το UpsideDown White House που θα βρείτε στην Wisconsin Dells, WI 53965, το Ripley’s Believe It or Not, πιθανόν οι παλαιότεροι να θυμάστε και την σχετική εκπομπή, Capone’s Old Time Pic. Studio και πολλά άλλα, ανάλογα την εποχή πάντα που θα πάτε.

Το καλοκαίρι υπάρχει πληθώρα από δαύτα σε σχέση με τον χειμώνα που πήγαμε εμείς.
Να είστε σίγουροι πως θα βρείτε Ινδιάνους στο πέρασμα σας, χωρίς διαμάχες με καουμποϋδες και άλογα (όχι άλογα θα δείτε και πάπιες και ελάφια και από όλα), νεροτσουλήθρες, camping, λίμνες, ποτάμια, σημεία όπου μπορείς να κάνεις αναρρίχηση ακόμα και ισορροπία σε σχοινί.

Κοίτα να έχεις όρεξη, διάθεση.. ε, και μερικά δολάρια στην τσέπη.

Τι να δείτε

Καταφέραμε όμως να επισκεφθούμε τα παραπάνω καθώς και να μπούμε μέσα σε Duck ride, όπου και περνάει από το Wisconsin River και στο Lake Delton. Εκεί θα δείτε το σπίτι που παραθέριζε ο Abraham Lincoln, ένα σπίτι που χτίστηκε το 1855 από τον Captain Vanderpool και φυσικά θα δείτε και το παγκάκι όπου καθόταν και έπαιρνε τις μεγάλες ιδέες του. Μια διαδρομή που σίγουρα θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μην ξεχάσεις φίλε ταξιδιώτη να χαζέψεις σε βιτρίνες, να δοκιμάσεις γεύσεις και να αφουγκραστείς το τοπίο!

Happy Halloween Travellers!!

Even a beaver can traveL. Why not you?

Related posts

Bachelor’s Grove Cemetery – Midlothian | Το παλαιότερο νεκροταφείο στην κομητεία Cook

Mount Carmel Catholic Cemetery: Επίσκεψη στον Al Capone

Ο Mr. Evans βρέθηκε στο ‘Ripley’s Believe It or Not’ του Wisconsin Dells

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More