Ανακαλύψτε μια άλλη όψη του Βερολίνου

Η αλήθεια είναι πως όταν βρίσκεσαι σε μια πόλη με μεγάλη και πολύπλοκη ιστορία όπως το Βερολίνο, είναι δύσκολο να προλάβεις να ‘δεις’ τα πάντα μέσα σε ένα ταξίδι 5-6 ημερών. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η ομάδα του Alternative Berlin.

Στα μέσα του Γενάρη 2016 βρεθήκαμε στο Βερολίνο για πρώτη φορά και για λίγες μέρες. Η αλήθεια είναι πως το πήγαμε πατροπαράδοτα και βρήκαμε κάποια best of sites μέσω της αγαπημένης μας Google. Αν δεν είστε μεγάλοι fan των ταξιδιωτικών οδηγών, η Google μπορεί να σας λύσει τα χέρια, ως ένα σημείο. Στην περίπτωση που θέλετε να εμβαθύνετε περισσότερο στην πόλη του Βερολίνου, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποιο από τα tour που προσφέρει η ομάδα του Alternative Berlin.

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό να δείξει την πιο ωμή και καλλιτεχνική πλευρά του Βερολίνου. Αυτή τη στιγμή αριθμεί 32 τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες/ξεναγούς, οι οποίοι κατέχουν βαθιά γνώση της πόλης και μπορούν να τη μεταδώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Αν έχετε ξαναπάει κάποιο οργανωμένο ταξίδι με ξεναγό, πολύ απλά ξεχάστε το γιατί δεν πρόκειται να δείτε κάτι αντίστοιχο. Θα δείτε κάτι διαφορετικό!

Δοκιμάσαμε το Real Berlin Experience. Κάναμε μια 5ωρη βόλτα στην πόλη, μιλήσαμε για την τέχνη, την πολιτική, την κουλτούρα και το ‘μικρόβιο’ που ακούει στο όνομα Βερολίνο. Είδαμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ίσως αδύνατο να δούμε. Όλα αυτά με τη βοήθεια ενός φανταστικού ξεναγού, του Jacob, ο οποίος είναι άλλος ένας περιπλανόμενος καλλιτέχνης στους δρόμους της ιδιαίτερης αυτής πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site τους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://alternativeberlin.com

Related posts

Spain: 21.000 klm, 7 σημεία. Hoznayo – Solares day #1

Ο Mr. Evans ταξιδεύει στην Πομπηία (Pompei)

Ρώμη (Rome), μια πόλη για όλες τις εποχές.

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More