Where did you sleep last night: Οικονομικές λύσεις διαμονής / Φιλοξενίας

Where did you sleep last night, είναι ο σωστότερος τίτλος για να αποδόσεις αυτό το άρθρο. Σαφώς ένα μεγάλο θέμα για ένα ταξίδι είναι η διαμονή μας, καθώς ναι μεν θέλουμε κάτι καλό με ανέσεις αλλά το θέλουμε όσο πιο οικονομικό γίνεται. Γίνεται;

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε δωρεάν φιλοξενία μέσω Couch Surfing , αρκεί να είστε ήδη μέλος και να σας δεχτούν για την ημερομηνία και τις ημέρες που ζητάτε. Σίγουρα ένα καλό προφίλ μετράει, καθώς και τα σχόλια που έχουν κάνει για εσάς, άτομα που φιλοξενήσατε ή βρεθήκατε οι ίδιοι σαν καλεσμένοι.
*Δείτε προσεκτικά φωτογραφίες, διαβάστε σχόλια προηγουμένων και επιλέξτε σωστά το χώρο που θα μείνετε.

Μια νέα μόδα τα τελευταία χρόνια είναι το , https://www.airbnb.com/  , όπου εκεί θα βρεις οικονομικά πακέτα φιλοξενίας. Διαμερίσματα, μονοκατοικίες ολόκληρες ή ακόμα και δωμάτια αυτών.
*Δες προσεκτικά φωτογραφίες, διάβασε σχόλια προηγούμενων και επέλεξε σωστά το χώρο που θα μείνεις.

Τέλος υπάρχει και το http://www.booking.com/. Κάνε την αναζήτηση που θες με αυτά που ζητάς και όλο και κάτι θα βρεις, από ένα οικονομικό και καλό  hostel έως ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Τώρα πάλι αν έχετε γνωστούς και θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το να σας φιλοξενήσουν κάποιες ημέρες (προσφέροντας και εσείς φυσικά κάτι). Σίγουρα είναι πιο οικογενειακό και cozy.

Related posts

Tips for travelers & passengers: Δικαιώματα επιβατών

Τι σημαίνει Free camping και τι χρειάζεσαι

Ανακαλύψτε το Couchsurfing

Mistereblog.com website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More